Los hermanos - The Traveller
Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Sempre ativo

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Sem cookies para mostrar.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Sem cookies para mostrar.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Sem cookies para mostrar.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Sem cookies para mostrar.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Sem cookies para mostrar.

Na surdina (pero no mucho), o Equador arregaçou as mangas e foi para o fogão a fim de mostrar que sua cozinha e seu mar também estão para peixe.

Em Quito, a capital, que tem um dos centros históricos mais bem conservados da América Latina, declarado patrimônio da Unesco, restaurantes excepcionais começam a fazer barulho para a alegria de comensais e, quem sabe, tristeza dos chefs de Lima.

Sobremesa do Nuema feita com verbena de limão e fava tonka Soledad Rosales / Nuema

Para anotar e reservar: Cardó, onde Adrián Escardó prepara bacon de polvo e leitão com molho de naranjilla; Aura, que utiliza ingredientes equatorianos nativos como o mel Mashua e o queijo Manaba da costa; e Nuema, onde as sobremesas híbridas doces e salgadas da chef Pia Salazar (pense em bolos com alho-poró + verbena de limão e fava tonka e em algas brancas com alho preto) deram a ela o prêmio inédito de Melhor Chef de Confeitaria do Mundo em 2022 e 2023.

cardoexperience.com

    Voltar ao Topo